Brigitte Berulec nova predsjednica Organizacije žena HSS-a “Hrvatsko srce”

Brigitte Berulec nova predsjednica Organizacije žena HSS-a “Hrvatsko srce”

U subotu, 26. svibnja u Vrbovcu je održana Izborna skupština Organizacije žena HSS-a „Hrvatsko srce“.

Za predsjednicu je izabrana Brigitte Berulec, dosadašnja tajnica te Organizacije.
U svom govoru najavila je borbu za bolju budućnost Hrvatske, pozivajući se na samobitnost, individualne slobode i nacionalno jedinstvo.

„Ovo je naše vrijeme – da vratimo naše ljude na posao i otvorimo vrata prilike za našu djecu, da obnovimo prosperitet i promoviramo stvar mira, da se nadamo dok dišemo, a kada se sretnemo s cinizmom i sumnjom i onima koji nam kažu da ne možemo, mi ćemo odgovoriti tim bezvremenskim vjerovanjem koje sažima ljudski duh: Da, mi možemo!
Postoje novi oblici energije koje treba ukrotiti, nova radna mjesta koja treba stvoriti, nove škole koje treba izgraditi, postoje prijetnje s kojima se treba suočiti“, kazala je u svom emotivnom govoru.

Naglasila je kako je svjesna da do uspjeha možda nećemo stići za jednu godinu ili čak za jedan mandat.

„Ima nekih koji dovode u pitanje opseg naših ambicija, da ne možemo ostvariti svoje planove. Zaboravljaju što sve slobodni muškarci i žene mogu postići kada svoje stvaralačke sposobnosti udruže za zajednički cilj uz neophodnu dozu odvažnosti. Cinici ne razumiju da im tlo izmiče pod nogama i da njihovi ustajali politički argumenti, koji su nas toliko dugo iscrpljivali, više ne vrijede“, dodala je Berulec.

Za počasnu predsjednicu Organizacije žena HSS-a „Hrvatsko srce“ izabrana je dosadašnja predsjednica te Organizacije, Marija Ledinski Anić koja je svojim nesebičnim i dugogodišnjim radom bila najglasniji promotor temeljnih vrijednosti HSS-a.

INFORMACIJEKONTAKTKARTA

HRVATSKA SELJAČKA STRANKA

Ulica kralja Zvonimira 17
HR-10000 ZAGREB
e-mail: hss@hss.hr

PODACI

OIB: 56890881647
IBAN: HR4824020061100749247
Erste&Steiermärkische Bank d.d.

TAJNIŠTVO

t: +385 1 45 53 627
t: +385 1 45 53 624
f: +385 1 45 53 631

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.