Dejan Jaić vodit će vrbovečki HSS još četiri godine

Dejan Jaić vodit će vrbovečki HSS još četiri godine

“Od 2013. do 2017. godine bili smo u Vrbovcu oproba. Ali, cijelo sam vrijeme pozivao na strpljenje i na prošlim lanjskim izborima za malo nismo uspjeli u borbi za 2. krug. Dogovorili smo se tada da u drugom krugu podržimo kandidata SDP-a i uspjeli smo. U Gradskom smo vijeću dobili mjesto predsjednika i zajedno s ostalim koalicijskim partnerima (SDP, Laburisti i Nezavisna lista Hrvoja Herčeka) preuzeli smo odgovornost za vođenje grada. Javnost prepoznaje dobre programe i projekte koje pripremamo za ovaj mandat”, rekao je Dejan Jaić koji je ponovno izabran za predsjednika GO HSS-a Vrbovec.

HSS u Vrbovcu danas ima više od 300 članova s plaćenom članarinom i jedna je od najjačih u Zagrebačkoj županiji.

Izborna skupština je održana u subotu u vatrogasnom domu u Poljani. Dejan Jaić je za predsjednika izabran jednoglasno, jednako kao i njegovi zamjenici Željko Pankretić i Miljenko Tumpak, za tajnika je izabran Marko Belošević, a blagajnica je Marcela Ledinski.

Skupštini su nazočili i gosti – predsjednik HSS-a Krešo Beljak, tajnik i izaslanik predsjednika Županijske organizacije HSS-a Branko Herček,, gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj (SDP), županijski vijećnik i predsjednik vrbovečkog HDZ-a Vladimir Bregović, nezavisni vijećnik i potpredsjednik Gradskog vijeća Hrvoje Herček, te predsjednik vrbovečkog HSU-a i vijećnik Franjo Simić.

“Drago mi je biti u Vrbovcu, mjestu duge tradicije HSS-a i u jednoj od najjačih naših organizacija. Imali smo proteklih godina jakih turbulencija i puno upitnika nad budućnosti Stranke. Ali to prevladavamo i dokazujemo da je HSS opet stranka na koju se mora i može računati”, rekao je predsjednik HSS-a Krešo Beljak.

INFORMACIJEKONTAKTKARTA

HRVATSKA SELJAČKA STRANKA

Ulica kralja Zvonimira 17
HR-10000 ZAGREB
e-mail: hss@hss.hr

PODACI

OIB: 56890881647
IBAN: HR4824020061100749247
Erste&Steiermärkische Bank d.d.

TAJNIŠTVO

t: +385 1 45 53 627
t: +385 1 45 53 624
f: +385 1 45 53 631

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.