HSS-ovci u Netretiću raspravljali o problemima u Karlovačkoj županiji

HSS-ovci u Netretiću raspravljali o problemima u Karlovačkoj županiji

U utorak, 3. listopada 2017. godine u Netretiću je održan radni sastanak predsjednika HSS-a Kreše Beljaka, saborskih zastupnika Željka Lenarta, Mladena Madjera, Davora Vlaovića, glavnog tajnika Ilije Ćorića s HSS-ovim načelnicima Marijanom Peretićem (Netretić), Željkom Carom (Ribnik), Josipom Kasunom (Bosiljevo) i gradonačelnikom Duge Rese Tomislavom Boljarom.

Na sastanku su detektirali najveće gospodarske i infrastrukturne probleme u Karlovačkoj županiji, a to su: nerad Ministarstva državne imovine; Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja nije uradilo ništa na zaštiti od poplava, četiri rijeke su prestale biti bogatstvo, one u Karlovačkoj županiji čine problem; čvor Novigrad i cestovna infrastruktura ne spajaju, oni razdvajaju; u Dugoj Resi je predviđena zona Donje Mrzlo Polje, čeka realizaciju.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak nakon sastanaka je poručio kako od sada HSS ima novi politički način rada i žele ga predstaviti javnosti kako bi opravdali glasove dobivene na izborima. “Karlovačka županija i ovaj kraj ima jako puno problema koje bi država mogla vrlo efektno i vrlo brzo riješiti jednim zakonskim aktom. Na žalost, država ne čini ništa jer je država postala sebi svrha, a mi u HSS-u, naši načelnici i saborski zastupnici želimo to mijenjati.”

Predsjednik Beljak je kazao kako je HSS opozicijska stranka. “Mi ne možemo napraviti ništa nego upozoravati vladajuće da ne rade ništa i da napokon počnu raditi. Nećemo politizirati i nećemo tražiti nemoguće stvari. Tražit ćemo da se prije svega ministarstvo za upravljanje državnom imovinom pokrene jer brojnih problema, 80 posto njih, ne bi bilo da državnom imovinom, hrvatskim vodama ili šumama upravljaju općine i gradovi”, naglasio je Beljak. “Mi ćemo skakati, galamiti, inzistirati da oni koji su plaćeni za svoj posao da ga konačno počnu i raditi.”

INFORMACIJEKONTAKTKARTA

HRVATSKA SELJAČKA STRANKA

Ulica kralja Zvonimira 17
HR-10000 ZAGREB
e-mail: hss@hss.hr

PODACI

OIB: 56890881647
IBAN: HR4824020061100749247
Erste&Steiermärkische Bank d.d.

TAJNIŠTVO

t: +385 1 45 53 627
t: +385 1 45 53 624
f: +385 1 45 53 631

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.