Ivica Brajdić novi je predsjednik Gradske organizacije HSS-a Sveta Nedelja

Ivica Brajdić novi je predsjednik Gradske organizacije HSS-a Sveta Nedelja

Članovi HSS-a Svete Nedelje u petak, 16. veljače 2018., na redovnoj su Izbornoj skupštini birali su novo vodstvo. Za predsjednika su se kandidirala dva kandidata – Ivica Brajdić iz Kerestinca i Robert Morić iz Novaka. Tajnim je glasanjem izabran Ivica Brajdić. Kako je za sve funkcije bilo više kandidata, tajnim su glasanjem za potpredsjednice izabrane Željka Šabarić i Marina Kapuđija, za tajnika je izabran Vjekoslav Čakanić, za blagajnika Boris Babić, dok su za birane članove Gradskog odbora izabrani: Mario Mikek, Dunja Vukelja, Ivana Golić, Dalibor Miholić i Josipa Vukelja.
Zahvalivši se svim članovima na izboru, Ivica Brajdić u svom je predstavljanju istaknuo kako HSS Svete Nedelje mora ostati aktivan kreator gradske politike jer se oduvijek znalo da je HSS organizacija koja brine o svim slojevima društva. HSS mora stvoriti jaku organizaciju kako bi sudjelovala u realizaciji svih odluka bitnih za razvoj Svete Nedelje jer grad svojim potencijalom privlači ulagače ali i stanovnike koji su redom mlade obitelji.
Istaknuto je kako će si za primjer uzeti grad Samobor i Samoborski HSS koji već treći mandat vodi grad te koji je najbrojnija organizacija HSS-a u Republici Hrvatskoj.
Prva zadaća koju je novo vodstvo odredilo jest vraćanje starih članova koji su unazad nekoliko godina izlazili iz stranke zbog raznih razloga te kako će odmah krenuti sa svojim aktivnostima koje će ljudi prepoznati kroz bolji rad i nove ideje, kroz zajedničke prijedloge za koje će HSS pozvati svoje članove i birače da ih zajedno nadopune i realiziraju.
Prisutnima su se prigodnim riječima obratili i gosti – Ilija Ćorić, glavni tajnik HSS-a, koji je novom vodstvu zaželio sreću u daljnjim aktivnostima te im ponudio svu potrebnu pomoć i Filip Tončić, predsjednik Gradske organizacije HSS-a Jastrebarsko koji je ujedno bio i izaslanik predsjednika ŽO HSS-a Zagrebačke županije Stjepana Kožića.

INFORMACIJEKONTAKTKARTA

HRVATSKA SELJAČKA STRANKA

Ulica kralja Zvonimira 17
HR-10000 ZAGREB
e-mail: hss@hss.hr

PODACI

OIB: 56890881647
IBAN: HR4824020061100749247
Erste&Steiermärkische Bank d.d.

TAJNIŠTVO

t: +385 1 45 53 627
t: +385 1 45 53 624
f: +385 1 45 53 631

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.