Izabrano novo vodstvo HSS-a Osijek

Izabrano novo vodstvo HSS-a Osijek

Gradska organizacija HSS-a Osijek održala je u nedjelju 11. veljače 2018. Izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo stranke. Za predsjednika GO HSS Osijek jednoglasno je izabran Bruno Zorić, za potpredsjednike Ana Diklić i Nikola Mravinac, za tajnika GO HSS-a Osijek izabran je Damir Buljević, a blagajnica je Ana Rimac.

Za članove Gradskog odbora HSS-a izabrani su: Tomislav Pinterić, Tatjana Jazbinšek, Hrvoje Filipović, Toni Grcić, Damir Stipešević, Dražen Bogdan i Francesca Tenžera.

U ime predsjednika Županijske organizacije HSS-a Osječko-baranjske županije Zvonka Pongraca nazočne je pozdravio županijski tajnik Nenad Šinko. Tom prilikom dao je presjek o radu gradske organizacije HSS-a Osijek i zahvalio bivšim čelnicima i članovima koji su sve ove godine dali veliki doprinos radu gradske organizacije, a koja je zahvaljujući njima i opstala.
„Pred novim vodstvom je velika zadaća jačanja osječke gradske organizacije jer cilj je vratiti HSS na stare puteve uspjeha, što se i očekuje od novog vodstva predvođenog novoizabranim predsjednikom Brunom Zorićem.“
Nazočnima su se na izbornoj skupštini uime izaslanstva OO HSS-a Čepin obratio Valentin Pavleković, potpredsjednik, naglasivši kako svaku organizaciju na putu do uspjeha vodi međusobno povjerenje, promicanje vrijednosti obitelji i vjere, a napose „Vjera u Boga i seljačka sloga“.

Novoizabrani predsjednik Gradske organizacije HSS-a Bruno Zorić, zahvalio je izaslanicima na skupštini na povjerenju naglasivši kako je Hrvatska seljačka stranka u gradu na Dravi u fazi brendiranja i jačanja iz dana u dan, kao i to da je GO HSS-a u gradu Osijeku otvorena svima, kako starijim članovima tako i mladima ali i svima koji žele kreirati bolju budućnost. U nadolazećim danima slijedi obilazak terena i predstavljanje širem članstvu i građanima novih smjernica rada te formiranje HSS-a po gradskim četvrtima u kojima još nisu oformljeni ogranci kao i priprema za predstojeće aktivnosti i četvrtske izbore krajem 2018. godine.

Također, zahvalio je i medijima koji su pokazali interes za rad i aktivnosti osječkog HSS-a uz nadu da će se nastaviti s obostranom suradnjom.

INFORMACIJEKONTAKTKARTA

HRVATSKA SELJAČKA STRANKA

Ulica kralja Zvonimira 17
HR-10000 ZAGREB
e-mail: hss@hss.hr

PODACI

OIB: 56890881647
IBAN: HR4824020061100749247
Erste&Steiermärkische Bank d.d.

TAJNIŠTVO

t: +385 1 45 53 627
t: +385 1 45 53 624
f: +385 1 45 53 631

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.